Arnold's overtocht lijkt op David Beckham
نوشته شده توسط : Hency

Liverpool speelt woensdag in Chelsea in de UEFA Super Cup 2019, waarbij de houders van de Champions League de Europa League-winnaars ontmoeten in Istanbul, Turkije. De Premier League domineerde de afgelopen termijn de belangrijkste clubtoernooien van het continent, en de jaarlijkse gordijnverhoger voor het Europese seizoen zal naar verwachting een intrigerende zaak zijn.

Jurgen Klopp die erg van goedkope voetbalshirts houdt, wil dat Liverpool van winnende trofeeën een gewoonte maakt als ze teruggaan naar Istanbul - het toneel van een van de grootste triomfen van de club. De Anfield-club versloeg memorabel AC Milan op straffen om de Champions League van de Bosporus terug te winnen in 2005, en nu staan ​​ze tegenover Chelsea in de Turkse stad nadat ze in juni voor de zesde keer Europees kampioen werden.

Ex-Liverpool-middenvelder Danny Murphy zei dat de kruising van Trent Alexander-Arnold zich op een vergelijkbaar niveau bevindt als dat van Manchester United-cultheld David Beckham. Murphy gelooft dat Alexander-Arnold een van de meest getalenteerde full-backs is die hij ooit heeft gezien. Alexander-Arnold, die een Liverpool voetbalshirts droeg, zette de goede vorm van vorig seizoen voort door Divock Origi een briljante bal te bieden om te scoren tijdens de 4-1 overwinning op Norwich op vrijdag, en hij wil zijn hoge aantal assists van de laatste campagne repliceren, waar hij creëerde maar liefst 12 doelen.

Liverpool is nu ongeslagen in de laatste 13 wedstrijden tegen Norwich City omdat het zijn Engelse Premier League-campagne begon met een dominante 4-1 overwinning op de nieuw gepromoveerde partij. In alle eerlijkheid was het verschil tussen de twee clubs duidelijk voordat een bal zelfs op vrijdag werd geschopt. Liverpool verdedigt dit seizoen zijn UEFA Champions League-trofee terwijl hij een 19e binnenlandse titel najaagt. Ondertussen speelde Norwich in zijn eerste topvliegspel gedurende drie jaar.





:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 25 مرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: